понеділок, 29 жовтня 2018 12:38

Савченко попросила допомоги у прокурора режиму Януковича

Савченко попросила допомоги у прокурора режиму Януковича
Нардеп Надія Савченко похвалила колишнього прокурора режиму Януковича Рената Кузьміна. Фото: hromadske.ua

Народний депутат Надія Савченко, арештована за підозрою в організації терористичного акту, попросила колишнього першого заступника генпрокурора Пшонки Рената Кузьміна у правовій допомозі. Відповідний лист опублікований на сторінці нардепа у Facebook.

Савченко попросила консультувати її з питань можливого звернення до Європейського суду з прав людини.

"Ви небезпідставно порушили кримінальні справи проти Луценка, Тимошенко, Кучми. Точно так же, як і постмайданівська влада порушує кримінальні справи проти Віктора Януковича та групи олігархів колишніх "регіоналів", - йдеться у тексті.

"Я впевнена, що та юридична робота в міжнародному правовому полі, яку ви зараз виконуєте, послужить на користь Україні та буде історичним уроком, корисним світовому суспільству", - звернулась Савченко до Кузьміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича спробують витягти з Росії за ізраїльським методом

Ренат Кузьмін запам'ятався тим, що на святі колишнього нардепа-"регіонала" Яна Табачника грав на роялі кримінальну пісню "Мурка".

Під його керівництвом направлені до суду справи щодо колишніх міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Савченко попросила допомоги у прокурора режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі