середа, 24 жовтня 2018 13:12

Санкціями проти України Путін визнав свій провал - Бутусов

Санкціями проти України Путін визнав свій провал - Бутусов
Хто увійшов до санкційного списку Путіна, поки невідомо. Фото з відкритих джерел

Введенням обмежувальних заходів проти України російський президент Володимир Путін продемонстрував свою поразку у намаганні замінити українську владу.

Такий висновок зробив журналіст Юрій Бутусов у своєму блозі на "Цензор.НЕТ".

"Путін визнав, що спроба силовими методами змінити українську владу провалилася, політика РФ в Україні зазнала краху. Для США санкції проти РФ - це інструмент покарання Путіна рублем. А санкції РФ проти України означають будівництво непереборного в перспективі бар'єру, який буде все вищим і вищим. Гібридна війни націлена на поглинання України, а санкції - це відторгнення. Росія відмовляється від поглинання України та починає вибудовувати протистояння з нами як з незалежною державою. Так! Це повністю відповідає цілям і української політики. Значить, ми вистояли у важкій боротьбі", - констатував журналіст.

"Складання списків фізичних осіб, які діють проти інтересів РФ, - це відразу дозволить визначити, хто зробив достатньо, щоб вважатися справжнім ворогом кремлівського світу. Українські політики-патріоти тепер отримають важливий рядок у біографії - чи був під російськими санкціями? Складання списків небажаних осіб призведе до заходів у відповідь з боку України. Суспільство зрозуміє, що Росія не хоче бути партнером України, що РФ націлена на конфлікт. Таким чином, коло активних антиросійських політиків буде розширюватися", - додав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна прокоментували, кого можуть торкнутися антиукраїнські санкції

22 жовтня президент РФ Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи у відповідь на українські санкції. Він доручив уряду Росії визначити перелік фізичних та юридичних осіб, які потрапляють під санкції, та саму суть обмежувальних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Санкціями проти України Путін визнав свій провал - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі