пʼятниця, 11 вересня 2009 10:17

Найсмішніші укази Ющенка та постанови Тимошенко

Найсмішніші укази Ющенка та постанови Тимошенко

Найкумедніші укази Президента, постанови Кабінету міністрів та ініціативи народних депутатів зібрала газета "Сегодня".

Вересень 2009 року. Ющенко доручив Тимошенко зберегти гуцульську культуру. На охорону і розкручування (популяризацію) культури у прем"єра є рівно три місяці - до 2 грудня.

Липень 2009 року. Ющенко доручив СБУ і ГПУ розслідувати справу про депортацію кримських татар і встановити коло причетних до цього злочину осіб (трапилося це у 1944 році). Генерал МВС Генадій Москаль порадив СБУ додатково з"ясувати, хто викрав Роксолану.

Червень 2009 року. Президент порадив прем"єру узяти в руки сапку і допомогти жертвам Голодомору. В постанові значилося, що Тимошенко повинна допомогти їм "вести присадибне господарство".

Лютий 2009 року. Ющенко подав в Раду законопроект "Про збереження кажанів в Європі"

Спікер Володимир Литвин пропонував ув"язнювати банкірів, які не повертають депозити. У Раду навіть був внесений законопроект - банкірам пропонували давати від 5 до 7 років. Але нардепи відмовилися голосувати за це.

Жовтень 2008 року. Тимошенко посадила міністрів на голодну дієту. З метою економії коштів Кабмін ввів мораторій на придбання меблів, мобілок, ноутбуків, побутової техніки, знизив на 10% витрати на мобільний зв"язок. Згідно із законом міністрам дозволено витрачати на утримання своєї мобілки 1500 гривень в місяць, а з урахуванням економії - 1350 гривень.

Березень 2008 року. Ющенко доручив міністрам і чиновникам зустрічати і проводжати його в аеропорту. Він вирішив, що під час його робочих і офіційних поїздок за кордон його повинні проводжати і зустрічати в аеропорту прем"єр-міністр, спікер, глави МЗС, МВС, Міноборони, Генпрокуратури і СБУ, мер Києва - всього 15 високопоставлених чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Найсмішніші укази Ющенка та постанови Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі