вівторок, 28 лютого 2017 14:02

"Самопомочі" пригрозили відповідальністю за "політичну м'ясорубку"

"Самопомочі" пригрозили відповідальністю за "політичну м'ясорубку"
Фото: samopomich.ua

"Самопоміч" повинна відповідати за торговельну блокаду з окупованими територіями Донбасу.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні уряду.

"Звертаюся до мера Львова Садового, до глави фракції "Самопомочі" Березюка: ви відповідальні. Ви ухвалювали ці рішення, ви розгорнули кампанію в 20-градусні морози, ви почали цю авантюру. Напевно й для того, щоб не так уважно дивилися на проблеми зі сміттям у Львові. Ви пішли в цю брудну політичну м'ясорубку - ви за це відповідатимете", - заявив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін розробляє алгоритм для імпорту вугілля

"10 людей загинули в Збройних силах тільки в той випадок авдіївський, коли ми намагалися відновити теплоелектропостачання - стріляли. МНСник, який керував цією операцією, загинув. Поранених під 80 людей. Ось кров. Не треба на ній грати.

Володимире Борисовичу (Гройсман. - Gazeta.ua), місяць ваших ліберальних переговорів із ініціаторами цієї блокади ні до чого не призводить. Вам треба приймати рішення", - наголосив Аваков.

25 січня ветерани АТО та народні депутати заблокували залізницю між станціями Світланове та Шипілове. Пізніше – ще кілька ділянок. Також перекривають автомобільні шляхи. Через нестачу вугілля, яке надходило з окупованих територій Донбасу, Кабмін запровадив надзвичайні заходи у сфері енергетики.

Голова партії "Самопоміч" Андрій Садовий підтримав дії ініціаторів економічної блокади Донбасу, у якій беруть участь більшість членів фракції. Також блокаду підтримала "Батьківщина".

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман звинуватив учасників блокади в підіграванні росіянам. Зупинити блокаду вимагають також ватажки самопроголошених ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «"Самопомочі" пригрозили відповідальністю за "політичну м'ясорубку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі