четвер, 30 листопада 2017 17:32

Саакашвілі дозволили бути в Україні до весни

Колишній глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі повідомив, що Державна міграційна служба продовжила йому термін перебування в Україні до 1 березня 2018 року.

Про це він написав у Facebook.

"Дуже ввічливі співробітниці Міграційної служби видали мені довідку про продовження терміну законного перебування в Україні ще на три місяці, при цьому навіть люб'язно пригостили чаєм.

Одночасно залишається загроза - СБУ отримало ухвалу по обшуку моєї квартири та службових приміщень у справі про державний переворот. Стеження за мною і моїми найближчими соратниками в останні дні, на око, подвоїлося, і про розпорядження Порошенка я вчора вже розповів", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентська кампанія вже йде - соціолог розповів про стратегію Порошенка

На підтвердження своїх слів Саакашвілі опублікував фотографії відповідної довідки.

 
 

26 липня 2017 року президент Петро Порошенко призупинив українське громадянство Міхеіла Саакашвілі. Той отримав його у травні 2015-го.

Зараз він виступає одним із організаторів акції "Велика політична реформа". Учасники вимагають скасувати недоторканність народних депутатів, створити Антикорупційний суд і змінити виборче законодавство.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі дозволили бути в Україні до весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі