неділя, 28 жовтня 2012 20:22

Рух "ЧЕСНО" на Сумщині заявляє про відсутність системних порушень

"На Сумщині немає системних порушень, які можуть вплинути на хід виборів та їх результат", - заявив 28 жовтня під час експертної дискусії в прес-центрі "RegioNews-Суми" Віктор ІШУТКІН, представник громадського руху "ЧЕСНО" на Сумщині.

"Певні політичні сили хочуть підняти шум і скандал навколо виборів, але процес проходить спокійно і прозоро. Україна доводить, що сама може організувати вибори і без допомоги з-за кордону", - зазначив Віктор Ішуткін.

За інформацією заступника голови – керівника апарату Сумської обласної державної адміністрації Олександра ЦУПРА, перша половина дня виборів пройшла спокійно. Зафіксовано лише 4 звернення до органів внутрішніх справ. В одному із них зафіксовано випадок, коли на одній із виборчих дільниць у Сумах жінка розірвала отриманий бюлетень. Інша скарга стосувалася присутності в списку померлої напередодні людини. Ще одна заява надійшла від довіреної особи одного із кандидатів, у якій наводилися факти агітації проти цього кандидата у день виборів. Крім того, надійшло звернення з Конотопського району про роботу агітаційного автобусу, але ця інформація не підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Рух "ЧЕСНО" на Сумщині заявляє про відсутність системних порушень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі