пʼятниця, 25 лютого 2011 16:32

"Розмову з країною" Януковича назвали психотерапевтичним сеансом

"Розмову з країною" Януковича назвали психотерапевтичним сеансом

Політолог Володимир Фесенко вважає, що головним посланням президента Віктора Януковича під час "Розмови з країною" було "не втрачайте надію".

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це був не стільки звіт, скільки великий психотерапевтичний сеанс президента з народом, представниками різних регіонів. Цей ефір був добре підготовлений та зрежисований. Говорили практично на всі найбільш ключові теми. Всі проблеми, які визначає соціологія, були підняті – були запитання. Тут не було якогось сюрпризу", - зазначив експерт.

"Треба віддати належне організаторам, бо запитання були гострими – від цін та комунальних тарифів до стану демократії. Демонструвалося різноманіття проблематики та інтересів різних регіонів – у Львові запитували про Бандеру та українську мову, в Одесі – про державний статус російської мови, в Керчі про відносини з Росією. Хоча не піднімалася одна тема, яка була б вигідна президенту, це питання зовнішньої політики. Можливо, це зв'язано з тим, що ефір прив'язували до потреб та інтересів простих людей, тому загальнополітичні питання відставили в сторону", - наголосив Фесенко.

На його думку, відчувалося, що президент був підготовлений.

"Інша річ, що відповіді були загальними, не завжди конкретними. Це як раз було в руслі цієї психотерапії. Риторика була в стилі передвиборчої кампанії – обіцянки", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «"Розмову з країною" Януковича назвали психотерапевтичним сеансом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі