понеділок, 03 березня 2014 20:05

Росія хоче зірвати засідання ради Безпеки ООН та накопичує війська на Північному Сході України - джерело

Росія хоче зірвати засідання ради Безпеки ООН та накопичує війська на Північному Сході України - джерело
Фото: alternathistory.org.ua

За інформацією з різних джерел стало відомо, що на території Брянської області Російської Федерації та інших областей, що граничать з Україною, відбувається активне розверстування російських військ. Спостерігається активність російських військових вздовж усього державного кордону на Північному-Сході.

Російськими військовими у Криму продовжується захоплення стрілецької зброї в підрозділах українських радіотехнічних військ, які дислокуються на півострові. Є інформація, що ця зброя не потрапить на склади російських військ для зберігання, а буде роздана радикальним проросійським групам та місцевому криміналітету, які мають спровокувати напади на російських військових. Автомати з номерами, які засвідчать приналежність українським військовим, будуть залишені на місцях злочинів, щоб звинуватити в збройних нападах українців.

Як щойно стало відомо Gazeta.ua з військових джерел в Криму, найближчими годинами російські військові готують збройну провокацію протии заблокованих частин Збройних сил України.

ЇЇ метою, у разі відсічі, агресору є отримати аргументи для засідання Ради Безпеки ООН, яке має розпочатися сьогодні о 22 годині.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче зірвати засідання ради Безпеки ООН та накопичує війська на Північному Сході України - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі