неділя, 23 січня 2022 03:34

Росія назвала заяву Великої Британії щодо своїх планів в Україні "провокацією"

Росія назвала заяву Великої Британії щодо своїх планів в Україні "провокацією"
В якості потенційного кандидата Кремль розглядає колишнього народного депутата, "регіонала" Євгенія Мураєва. Фото: facebook.com/yevgeniy.murayev

Заяву Великої Британії про плани Росії щодо нового керівництва в Україні прокремлівськими особами у РФ назвали "дезінформацією та провокацією".

Про це повідомило МЗС Росії в Twitter.

Крім того, там заявили, що ескалацією напруженості біля України займається НАТО.

"Дезінформація МЗС Великої Британії - свідчення того, що саме країни НАТО на чолі з англосаксами займаються ескалацією напруженості навколо України", - говориться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петиція про закриття антиукраїнського телеканалу Мураєва пішла на стіл Зеленському

Росія звернулася до британського МЗС з закликом припинити "провокаційну діяльність".

"Закликаємо МЗС Британії припинити провокаційну діяльність та сконцентруватися на вивченні історії татаро-монгольського іга", - зазначається у заяві.

Міністерство закордонних справ Великої Британії повідомило, що в якості потенційного кандидата Кремль розглядає колишнього народного депутата, "регіонала" Євгенія Мураєва.Також там назвали прізвища колишніх виконувача обов'язків прем'єр-міністра Сергія Арбузова, керівника Адміністрації колишнього президента Януковича Андрія Клюєва, заступника голови Ради національної безпеки і оборони Володимира Сівковича, прем'єра Миколи Азарова.

Зараз ви читаєте новину «Росія назвала заяву Великої Британії щодо своїх планів в Україні "провокацією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі