четвер, 02 квітня 2015 14:44

Російські військові не випускають бойовиків з окупованого Донбасу - Лисенко

Російські військові не випускають бойовиків з окупованого Донбасу - Лисенко
Фото: REUTERS

Перед російськими військовослужбовцями, які розміщуються на російсько-українському кордоні, стоїть завдання не випускати бойовиків з тимчасово окупованої території Донбасу. Про це заявив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає "Інтерфакс".

"За оперативною інформацією, у російських військових підрозділів, які розташовані вздовж лінії державного російсько-українського кордону, завдання не випускати з території окупованого Донбасу бойовиків так званих" ДНР "та" ЛНР ", - сказав Лисенко.

"Схожа ситуація спостерігалася в червні-липні минулого року, коли члени бандформувань під тиском наступу української армії намагалися втекти на територію РФ. На кордоні бойовиків зустріли щільним вогнем російські військові", - нагадав речник штабу АТО.

Крім того, Лисенко повідомив, що за даними розвідки, в місті Красний Луч Луганської області загострюється протистояння між окупантами.

"Підрозділ внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ РФ у складі дивізії імені Дзержинського атакувала невідома група бойовиків", - зазначив Лисенко.

За його словами, в результаті бою із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів російські військові зазнали втрат.

"Раніше військовослужбовці дивізії імені Дзержинського виконували функцію загороджувальних загонів під час боїв за Дебальцевський плацдарм. Тепер перед ними стоїть завдання ліквідації банд, які не підкоряються ватажкам бандформувань "ДНР" та "ЛНР", - сказав Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові не випускають бойовиків з окупованого Донбасу - Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі