пʼятниця, 05 червня 2015 12:37

Рівень загрози вторгнення Росії безпрецедентно високий - Порошенко

Рівень загрози вторгнення Росії безпрецедентно високий - Порошенко

На сьогоднішній день кількість російських військ біля кордонів України та в зоні проведення АТО надзвичайно велика. Рівень загрози вторгнення з боку РФ безпрецедентно високий.

Про це під час підсумкової прес-конференції заявив президент Петро Порошенко, відповідаючи на питання журналіста інформагентства "Ройтерс" про загрозу повномасштабної агресії.

"Саме через високий рівень загрози вторгнення ми мусимо тримати 50 тисяч воїнів у зоні АТО. Саме тому оборонпром працює у три зміни, щоб забезпечити потреби фронту", - додав глава держави.

Крім того Порошенко розповів, що була запроваджена така форма співпраці з оборонними підприємствами, що передбачає прийом техніки, яка піде у зону бойових дій, волонтерами та безпосередньо екіпажами танків і інших бронемашин.

Нагадаємо, сьогодні президент проводить підсумкову прес-конференцію по роботі за останній рік. На подію були акредитовані 180 журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Рівень загрози вторгнення Росії безпрецедентно високий - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі