неділя, 23 грудня 2012 19:07

Рибака і Табачника віднесли до політичних "мамонтів"

Рибака і Табачника віднесли до політичних "мамонтів"
Фото: radiosvoboda.org

Нинішній голова Верховної Ради Володимир Рибак та міністр освіти у попередньому уряді Дмитро Табачник за своєю ментальністю, психологією та культурою належать до старого архаїчного покоління.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив експерт Корпорації Стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

"Рибак і Табачник за віком – це люди різних поколінь. Але це за віком, а за ментальністю, за психологією, за культурою це - люди одного, того старого архаїчного покоління", - зазначив політолог.

Насамперед подібна архаїчність провідних "регіоналів", на думку Матвієнка, проявляється в їхніх рішеннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Партію регіонів в Україні розповсюдився "принцип мавпи" - політолог

"Ми побачимо не за складом, не за персональним складом, ми побачимо за їхніми рішеннями. Наприклад, бюджет-2013, який уже не підлягає виконанню", - наголосив експерт.

За його словами, держбюджет на наступний рік є нереальним.

"Починається виконання бюджету з 1 січня, а він не може бути виконаний, тому що бюджет просто неякісний – там кошторис не зводиться", - пояснив Матвієнко.

"Отже, немає значення, хто буде персоналіями (у новому Кабміні — ред.). Має значення те, що уряд просто буде діяти в тих архаїчних межах, в яких діяв і попередній уряд", - підсумував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Рибака і Табачника віднесли до політичних "мамонтів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі