четвер, 17 лютого 2022 09:57

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Резніков пояснив, чому в "інсайдах" ЗМІ різні дати вторгнення РФ

Резніков пояснив, чому в "інсайдах" ЗМІ різні дати вторгнення РФ
Дані в іноземних ЗМІ про вторгнення РФ залежать від порядку денного тієї країни, звідки відбувається інформаційний вихід. Фото: УНІАН

Міністр оборони Олексій Резніков, коментуючи "інсайди" західних ЗМІ про загрозу нового нападу Росії, заявив, що в кожного своя мета в цій ситуації.

Про це сказав в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Жовта преса робить це з однією метою, серйозніша намагається відстежувати й давати правду. І кожен робить свою роботу", - зауважив міністр.

Він наголосив, що Україна відстежує зміни ситуації навколо наших кордонів. Звіряє їх з даними колег і партнерів, розвідувальної спільноти різних країн. Фактаж збігається, стверджує міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас не лякають жодні дати" - Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня єднання

"Але оцінки, припущення, гіпотези й версії потім шикуються по-різному. І вони сильно залежать від порядку денного тієї країни, звідки й відбувається цей інформаційний вихід. Тут немає єдиного пояснення, у кожного своя повістка і мета", - додав Резніков.

Міністр підкреслив, що мета України - зберегти спокій, стабільність і стійкість у суспільстві.

Раніше Олексій Резніков повідомив, що останній звіт розвідки не містить жодних доказів того, що Росія відводить свої війська від українських кордонів. Україна повірить у те, що РФ серйозно налаштована на деескалацію, якщо вона виведе свої війська, техніку й озброєння, зокрема й те, що в Білорусі на "навчаннях".

Зараз ви читаєте новину «Резніков пояснив, чому в "інсайдах" ЗМІ різні дати вторгнення РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі