понеділок, 07 вересня 2009 12:47

Регіони вимагають відставки Луценка і Вакарчука

Регіони вимагають відставки Луценка і Вакарчука

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді виступає за розгляд парламентом звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і міністра освіти і науки Івана Вакарчука разом з кадровими призначеннями в Кабінеті Міністрів.

Про це на засіданні погоджувальної ради ВР заявив заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

"Було б абсолютно логічно, якби в пакеті розгляду з кадрових питань стояло питання про зняття з роботи Луценка і... міністра освіти Вакарчука", - сказав він.

Єфремов відзначив, що інцидент за участю Луценка в аеропорту Франкфурта-на-Майні (Німеччина) досі позначається на міжнародному іміджі України, а діяльність Вакарчука, на його думку, на посаді міністра була багато в чому неефективною.

Нагадаємо, фракція БЮТ наполягає на розгляді парламентом кадрових змін у складі Кабінету Міністрів на пленарному тижні 8-11 вересня.

Зараз в Кабінеті Міністрів вакантними є посади міністра фінансів, міністра оборони, міністра закордонних справ, міністра транспорту і зв"язку.

Крім того, в парламенті зареєстровані постанови про звільнення ще 6 членів уряду: віце-прем"єр-міністра Івана Васюника, міністра промислової політики Володимира Новицького, Луценка, міністра юстиції Миколи Онищука, міністра культури і туризму Василя Вовкуна, Вакарчука.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Регіони вимагають відставки Луценка і Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі