пʼятниця, 06 грудня 2013 11:33

"Регіони" обіцяють провести власне розслідування подій на Банковій

"Регіони" обіцяють провести власне розслідування подій на Банковій
Олег Царьов. Фото: glavred.info

Партія регіонів проведе власне розслідування щодо подій під Адміністрацією президента минулої неділі.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав регіонал Олег Царьов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Він пообіцяв, що винні будуть покарані, однак не відповів на запитання чи понесе відповідальність міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

"Ми повинні розібратися, хто давав заказ. Ми повинні покарати людину, яка це зробила. Я впевнений, що це не керівник "Беркуту". Ми маємо з'ясувати, якою була команда міністра та що було далі", - зауважив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трупами на майдані влада хоче залякати людей - Чумак

Царьов шкодує, що депутатам доводиться розбиратися у ситуації без робочої групи. Бо не мають достатньої кількості механізмів для проведення розслідування. Він повідомив, що їздив у лікарню до побитих правоохоронців, а також мітингувальників.

Говорячи про те, чому Партія регіонів не підтримала відставку уряду, політик пояснив: "Це говорить про те. Що ми відповідаємо за стан економіки в країні, за те, аби люди отримували зарплату, підприємства працювали та були збережені робочі місця. Якщо до політичної нестабільності додати економічну, ми тільки погіршимо ситуацію".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" обіцяють провести власне розслідування подій на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі