четвер, 04 квітня 2013 13:44

"Регіонали" продовжують розглядати законопроекти

"Регіонали" продовжують розглядати законопроекти
Фото: blogs.korrespondent.net

На альтернативному засіданні Верховної Ради, яке проходить за межами парламенту, продовжують розглядати законопроекти.

Більшість вже розглянули більше 5 законопроектів, однак більшість з них не було ухвалено. Деякі з них — це проекти Кабінету Міністрів.

Кілька законопроектів депутати все ж ухвалили. Так, зокрема, було ухвалено законопроект урядовий законопроект про вдосконалення системи захисту персональних даних. Також вона ухвалили законопроект №2408 про внесення змін до закону про бюджет щодо функціонування Міністерства доходів і зборів та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Також народні депутати хочуть попрацювати сьогодні без перерви і піти до 16 квітня на відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" пішли рахувати більшість, аби мати факти незаконності при розглядах у суді

"Давайте зберемо себе в комок, як ми вміємо і попрацюємо. Давайте розглянемо всі питання, які є сьогодні без перерви і підемо відпочивати до 16 числа. Підтримайте мене", - сказав один із "регіоналів".

У залі на цю пропозицію пролунали схвальні вигуки. Однак питання на голосування поки не ставилося. Засідання проходить вже дві години. "регіонали" вже почали розходитися. Спікер Володимир Рибак закликав всіх зайняти свої місця, аби не було підстав для опонентів "спекулювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не розумію, що відбувається у залі" - більшість за межами ВР не може порозумітися щодо законів

Нагадаємо, що сьогодні група депутатів більшості зібралася в окремому приміщенні на Банковій 6-8. 244 голосами засідання було відкрито. Депутати голосують підняттям рук. Головує на "засіданні" спікер Володимир Рибак.

Натомість опозиція організувала альтернативне засідання Верховної Ради у будівлі парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" продовжують розглядати законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі