субота, 12 вересня 2009 10:48

Регіонали діятимуть за сценарієм помаранчевої революції

Регіонали діятимуть за сценарієм помаранчевої революції

Представники Партії регіонів блокуватимуть в парламенті заповнення урядових вакансій, а в кінці вересня — на початку жовтня спробують відправити у відставку чинний уряд, заявив в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" народний депутат Олександр Третьяков.

"Я з цілковитою впевненістю заявляю, що і зараз у парламенті є голоси для вирішення кадрових питань. Проте я також упевнений, що "Регіони" тягтимуть час. А потім вони спробують відправити Кабмін у відставку. Десь наприкінці вересня — початку жовтня. Мета — стартувати на вибори з перемогою", — заявив Третьяков.

На думку політика, подібна тактика Партії регіонів буде схожою на дії помаранчевої опозиції в 2004 році.

"У принципі це сценарій 2004 року, коли ми робили спроби зняти Кабмін Януковича. Велосипеда ніхто не винаходить", — відзначив він.

При цьому Третяков не виключає, що представникам ПР в цьому питанні вдасться схилити на свою сторону частину депутатів з чинної парламентської коаліції.

"Я не можу поручитися за всіх депутатів коаліції. Партія регіонів завжди вміла мотивувати політиків", — підкреслив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали діятимуть за сценарієм помаранчевої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі