понеділок, 10 грудня 2012 16:33

"Регіонала" Травянка на повторних виборах в скандальному окрузі замінять іншим кандидатом?

"Регіонала" Травянка на повторних виборах в скандальному окрузі замінять іншим кандидатом?
Віталія Травянка спочатку звільнили з посади, а тепер ще й на вибори не висунуть? Фото: aznovosti.com

Екс-віце-губернатор Миколаївської області Віталій Травянко не буде брати участь у повторних виборах на 132 одномандатному окрузі, заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов.

"Можу однозначно сказати, облдержадміністрація не є суб'єктом виборчого процесу. Звичайно, буде інший кандидат. Приймає рішення партія, а ми частина партії. Рекомендувати будемо. Повірте, у нас є достатньо гідних кадрів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидата-"регіонала" Травянка звільнили "з метою припинення політичних спекуляцій"

Круглов також дав зрозуміти, що сам він як голова обласної парторганізації Партії регіонів не буде балотуватися в окрузі.

Як повідомлялося, в п'яти одномандатних округах Центральна виборча комісія визнала неможливим встановити результати виборів, а Верховна Рада рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори в цих округах. Йдеться про округах № № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область), 225 (Київ, Шевченківський район).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтягнули "Беркут" із сусідніх областей

В окрузі № 132 спочатку за даними обробки 100% протоколів лідирував кандидат від "Батьківщини" Аркадій Корнацький. Однак потім дані змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Травянко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала" Травянка на повторних виборах в скандальному окрузі замінять іншим кандидатом? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі