четвер, 28 березня 2013 16:48

"Регіонал" вважає Яценюка конструктивним опозиціонером, здатним працювати з владою

"Регіонал" вважає Яценюка конструктивним опозиціонером, здатним працювати з владою
Депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко. Фото: ukrinform.ua

В опозиції є конструктивні люди, наприклад її лідер Арсеній Яценюк, який зможе разом з владою працювати на благо країни.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко.

"Сьогодні в опозиції є конструктивні люди, наприклад лідер опозиції - Арсеній Яценюк", - переконаний він.

За словами Вечерка, Україні потрібна конструктивна опозиція, яка зможе разом з владою поліпшувати життя громадян, показувати їм свою роль в цій роботі, таким чином забезпечуючи собі перспективу на подальших виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КС ще не брався за київські вибори - Одарченко

"В Україні конструктивну частину опозиції може очолити Арсеній Яценюк... Основа для конструктивної співпраці з Яценюком - це наше загальне бачення шляхів європейської інтеграції України. У нас з ним, за великим рахунком, у цьому питанні немає істотних розбіжностей", - вважає Вечерко.

На думку політика, сьогодні на Арсенія Яценюка намагаються впливати інші депутати, які не завжди здатні мислити критично.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запевняє, що не ховає підписи за відставку Пшонки і Рибака

"Але, я думаю, вже скоро Арсеній Петрович, як людина, яка, незважаючи на досить молодий вік, у політиці вже багато років, усвідомлює хто є хто,і до чого прагнути насправді ", - упевнений Вечерко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" вважає Яценюка конструктивним опозиціонером, здатним працювати з владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі