четвер, 08 листопада 2012 16:56

"Регіонал", що виграв у 184 окрузі, насправді був третім - УДАР

"Регіонал", що виграв у 184 окрузі, насправді був третім - УДАР
Фото: glavcom.ua

Самовисуванець Іван Вінник провів у ніч виборів екзит-пол, за результатами якого він переміг на 184 окрузі із різницею у 10%, а саме більш ніж 9 тисяч голосів виборців.

Про це він розповів під час прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" — маргінальна партія. Мобілізувати на протест не зможе

"Наш екзит-пол був чесний. Про це свідчать результати його по одномандатному виборчому окрузі. Вони відрізнялися від даних офіційних екзит-полів у межах похибки", - наголосив він.

Представник УДАРу у ЦВК Валерій Карпунцов також зазначив, що за даними партії, різниця між Вінником та найближчим конкурентом-комуністом на 3 год ночі 29 жовтня становила 4.5 тис голосів. А "регіонал" Дмитрук був третім.

"На 184 окрузі провели масштабні фальсифікаї. У наслідок яких у самовисуванця вкрали 9 тис голосів. Очедвино, що фальсифікували там результати виборів і на багатомандатному окрузі. Члени ОВК бояться перераховувати бюлетені. Бо тоді можуть "вилізти" і ці фальсифікації. А це вже політична проблема", - сказав Карпунцов.

"Будемо сподіватися, що коли ми відкриємо коробки із бюлетенями, на бюлетенях за Вінника не буде дві позначки, або вони не будуть проткнуті шилом, як це ми бачили у інших опозиційних кандидатів", - сказав представник УДАРу в ЦВК Карпунцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному "свободівці" вимагають відставки мера, який програв на виборах

Карпунцов зазначив, що ЦВК 14 листопада оголосить остаточні резульати без проблемних округів.

"А тоді суд зобов'яже ЦВК визнати і результати на проблемних округах, бо іншого законом не передбачено. Тоді офіційними стануть сфальсифіковані і нечесні вибори із Беркутом і знищенням бюлетенів", - зазначив Карпунцов.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал", що виграв у 184 окрузі, насправді був третім - УДАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі