четвер, 24 травня 2012 17:10

"Регіонал" розповів, чому у Януковича зіпсувалися відносини з "Юрою Єнакієвським"

"Регіонал" розповів, чому у Януковича зіпсувалися відносини з "Юрою Єнакієвським"
Василь Хара каже, що Янукович з Іванющенком щось не поділили. Фото: job-sbu.org

Нардеп-"регіонал" Василь Хара розповів про те, як зіпсувалися відносини між президентом Віктором Януковичем і впливовим політиком Юрієм Іванющенко.

"Вплив його (нардепа Юрій Іванющенко *, - ред.) Був досить високим. На мій погляд, він десь проколовся нечесним ставленням з президентом, - заявив Василь Хара. - Такі добрі відносини можуть зруйнуватися тільки якимось нечесним, дуже нечесним вчинком".

Про це пише Українська правда.

"Я думаю, що не настільки все погано, щоб він боявся чи був відірваний. Але стосунки вже далеко не ті, які були, - відзначив також "регіонал". - Я не думаю, що Віктор Федорович його підніс. Просто при Вікторі Федоровичу він міг розвивати бізнес і щось заробити. А потім дозволити собі мало не говорити від імені Віктора Федоровича".

"Не думаю, що Віктор Федорович його поставив і сказав: ти ось це роби, це мені, а це тобі. Просто були умови для офіційного бізнесу. А коли приріс, захотів ще більше і, напевно, переступив грань відносин чисто людських ", - додав також пан Хара.

"Я думаю, що Януковичу і не потрібен хтось особливий, через якого він би щось там вирішував. У нього достатньо важелів впливу. Будь-яку його вказівка виконається, - зазначив також політик. - Я не думаю, що він спеціально когось розставляє для вирішення якихось питань. Він достатньо, навіть надмірно, у багатьох питаннях самостійна фігура".

"А падлючити не можна в будь-якому колі, особливо там, в піднебессі. Якщо домовляємося про правила гри, сказали: ось заробив 3 копійки, по копійці на трьох. А якщо ще хтось хоче лизнути з чужою копійки, то це вже не вітається, і тоді може настати сварка ", - резюмував все вищесказане політик

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, чому у Януковича зіпсувалися відносини з "Юрою Єнакієвським"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі