четвер, 29 жовтня 2020 21:40

Разумков в Німеччині обговорив посилення співпраці з Баварією

Разумков в Німеччині обговорив посилення співпраці з Баварією
Разумков подякував Добріндту та Християнсько-соціальному союзу за підтримку територіальної цілісності і суверенітету України. Фото: president.gov.ua

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках поїздки до Німеччини провів зустріч із головою групи Християнсько-соціальний союз у Бундестазі Александром Добріндтом.

Сторони обговорили, зокрема, посилення співробітництва з Баварією. Про це повідомляє пресслужба парламенту.

"Сторони обговорили низку важливих питань, зокрема, щодо посилення співробітництва з Баварією - одним із найпотужніших економічних регіонів Німеччини. Дмитро Разумков повідомив, що Україна налаштована на подальше поглиблення торговельних зв'язків, а також зацікавлена у збільшенні баварських інвестицій", - сказано в повідомлнні.

Разумков відзначив, що Баварія є одним із найбільших торговельних партнерів України за обсягом експортно-імпортних операцій серед федеральних земель Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков розповів, коли Рада розгляне бюджет на 2021 рік

Як зазначається, Разумков подякував Добріндту та Християнсько-соціальному союзу за підтримку територіальної цілісності і суверенітету України та висловив вдячність за надважливі посередницькі зусилля Німеччини у "Нормандському форматі" з метою досягнення довгоочікуваного миру на Донбасі.

"Александр Добріндт прийняв запрошення Голови Верховної Ради відвідати Україну на чолі парламентської групи Християнсько-соціальний союз та запевнив, що ХСС підтримує впровадження реформ у нашій державі та євроінтеграційні прагнення України", - йдеться в повідомленні.

На рішення Конституційного суду про визнання неконституційними окремих положень закону про запобігання корупції та кримінальної відповідальності за невірогідне декларування оперативно відреагують Верховна Рада і президент Володимр Зеленський. Зокрема, Рада допрацює антикорупційне законодавство з урахуванням позиції КС.

Зараз ви читаєте новину «Разумков в Німеччині обговорив посилення співпраці з Баварією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі