середа, 18 листопада 2009 20:50

Ратушняк хоче відібрати електорат у Тягнибока - Бродський

Ратушняк хоче відібрати електорат у Тягнибока - Бродський

Лідер Партії вільних демократів і кандидат у президенти України Михайло Бродський вважає усі заяви мера Ужгорода Сергія Ратушняка звичайним піаром.

Про це він заявив у середу ввечері в ефірі Шустер Live.

"Ми знайомі з Ратушняком вже 17 років і я не вважаю його антисемітом, не дивлячись на всі його промови. Він хороший піарщик і відчуває настрої людей", - сказав Бродський.

Колишній соратник Юлії Тимошенко також повідомив, що може поставити діагноз Ратушняку.

"Погляньте чим користується Ратушняк. У нього особливих грошей нема на рекламу, але рекламуватись треба. Хоче мер Ужгорода потрапити у Верховну Раду. Ужгород - маленький, до того ж це колишнє єврейське містечко. Будувати кафешки набридає", - зазначив глава вільних демократів.

Бродський наголосив, що мер Ужгорода у самопіарі використовує схему лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

"Чотири роки тому Тягнибок сказав "геть, москалів і жидів", а сьогодні вже велика людина. Усі його знають, ніхто не засуджує і має навіть 2% рейтингу. От Ратушняк вирішив, що хоче забрати у нього половину. Тобто конкуренція скрізь і на цьому полі теж. Він сказав принизливо про євреїв і він вже теж великий", - впевнений він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ратушняк хоче відібрати електорат у Тягнибока - Бродський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі