четвер, 30 квітня 2020 10:21

Рахунки Киви арештували - за брехню позивався батько Катерини Гандзюк

Рахунки Киви арештували - за брехню позивався батько Катерини Гандзюк
Соратник кума Путіна Ілля Кива йшов до парламенту 34-м у списку ОПЗЖ. Фото: Ян Доброносов, facebook.com/yan.dobronosov

На кошти народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви наклали арешт для сплати судового збору за позовом батька активістки Катерини Гандзюк у справі про захист честі та гідності.

Про це повідомила у Facebook юридична компанія "Міллер", яка раніше від імені батька активістки подала позов до Киви.

"Арештовано рахунки І. Киви по справі Катерини Гандзюк", - сказано в повідомленні.

Юристи розповіли, що нардеп "безпідставно звинуватив Катерину Гандзюк в корупції, що не відповідає дійсності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк. Венедіктова проігнорувала спецкомісію, завтра на неї чекають у Раді

Торік 26 червня Солом'янський райсуд міста Києва за позовом батька активістки зобов'язав Киву спростувати брехню. Суд ухвалив стягнути з Киви на користь Віктора Гандзюка судовий збір у розмірі 1409,6 грн.

22 квітня на виконання рішення суду державний виконавець Дніпровського райвідділу ДВС у Києві постановив накласти арешт на кошти нардепа для сплати судового збору.

"У разі невиконання іншої частини рішення суду до Киви будуть застосовані заходи у вигляді штрафу, а потім і відкриття кримінального провадження", - заявили в юркомпанії.

27 квітня в Офісі генерального прокурора заявили, що розслідування у справі вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк за підозрою голови Херсонської облради Владислава Мангера та Олексія Москаленка (Левіна) завершене.

Натомість у громадському середовищі кажуть, що справу розвалюють: а потім в Офісі генерального прокурора казатимуть, що в цьому винні непрофесійні суди.

Зараз ви читаєте новину «Рахунки Киви арештували - за брехню позивався батько Катерини Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі