неділя, 12 липня 2020 17:21

Радник Єрмака дорікнув Сенцову у невдячності - мережі розгнівалися

Радник Єрмака дорікнув Сенцову у невдячності - мережі розгнівалися
Технолог працює в ОП з весни. Фото: Facebook-сторінка Подоляка.

Радник керівника Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк назвав колишнього в'язня Кремля, українського режисера Олега Сенцова "хуторским приспособленцем".

Відповідний допис з'явився на сторінці політтехнолога у Facebook

Подоляк заявив, що Сенцов "интеллектуально пуст и мелочен в морали".

"Он безобразно отвратителен в собственном политическом приспособленчестве... Творчески и политически "не взлетаем", - написав радник Єрмака.

Пост Подоляка викликав жорстку реакцію соцсмереж.

Сергій Стерненко, громадський діяч

"Це пише радник голови Офісу президента Володимира Зеленського.

Він назвав Сенцова та усіх, хто боровся за його свободу (з президентом включно, виходить) хуторскімі пріспособлєнцамі.

Маю констатувати, що Міша Подоляк — мерзенна моральна потвора.

На цьому все"

Сергій Іванов, блогер

"Зрозуміло, що у даному конкретному випадку претензію за невдячність Сенцову висловлює не Подоляк... Я так розумію, Єрмак, розраховував на пожиттєве благоговіння, а тут чорна невдячність у вигляді його відсутності.

На виході ми отримали ремісницьку квазіфілософську нотацію, з кожної літери якої прозирає образа боса, плюс особиста заздрість до чужого таланту та статусу. Не виключаю, що особиста жаба радника голови ОП прокинулась через назву фільму Сенцова - "Носоріг". Якщо ви пам'ятаєте, саме ця тварина була символом Сергія Думчева, найбезглуздішого суб'єкта українських виборів за всю історію існування, якого Подоляк надував за гроші Льовочкіна кілька років тому.

Не знаю, у яких стосунках Льовочкін і Подоляк зараз, але артикульований ним меседж-бокс по Сенцову збігається з кремлівським меседж-боксом і є абсолютно ватним як за формою, так і за змістом. Докоряти людині звільненням з полону чи виділеними на кіно грішми - чисте дикунство, адже в першому випадку це прямий обов'язок держави, а другий вирішується за рахунок платників податків, а не Єрмака особисто.

Незалежно від того, що каже Єрмак-Подоляк, Сенцов - постать світового масштабу, символ сили, боротьби та незалежності, тобто тих феноменів, які навряд чи відомі Єрмаку-Подоляку"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцову виділили 25 млн на зйомки кримінальної драми

Мирослава Барчук, журналістка

"Про мерзотність і тупість "апасна малчащєго" (чи як там в темнику) Єрмака вичерпно говорить пост його радника Мих. Подоляка про Олега Сенцова"

Сергій Висоцький, колишній народний депутат

"Всі почали обговорювати допис про Олега Сенцова такого собі помічника Єрмака пана Михайла Подоляка, автора безсмертного терміна "двуходовый комбинатор".
Тут немає що обговорювати. Бо це не з області політики, а з області гідності та самоповаги. У Сенцова гідність є. А у політтехнолога за викликом Подоляка немає. Бо Сенцов - українець та політв'язень. А Подоляк - г*мно!"

Роман Кулик, офіцер резерву Збройних сил України

"Допис політтехнолога і райтера ОП Міхаіла Подоляка про Сенцова - гидотний і жовчний набір л*йна.

Уся логіка його убогого допису: якщо ми тебе звільнили з російської тюрми - маєш хвалити владу, не чіпати жодним словом і бути вдячним. А Сенцов, зрадник, критикує владу Зеленського і сміє брати 25 мільйонів гривень на фінансування свого фільму, який отримав державну підтримку ще в 2012. Каков пріспасаблєнєц!

Ці рєбята, навіть їхній технолог, дивляться на бюджетні кошти як на свої особисті. Ніби це не кошти платників податків, а тіпи з ОП з барського плєча відсипали Сенцову 25 мільйонів із задньої кишені Єрмака. Убогі, дрібні, заздрісні, інфантильні люди. І Міхаіл це добре ілюструє своїм словесним поносом"

Михайло Подоляк з'явився в Офісі президента у квітні після скандалу з "плівками" Єрмака. Він працює з різними в інформаційній політиці.

За президентства Віктора Януковича як політичний консультант брав участь у пресконференції адвокатів "регіонала" Юрія Іванющенка, якого ЗМІ часто називали "Юрою Єнакіївським". Захищав його репутацію, пише ЗМІ.

2015-го консультував кандидата в мери Києва Сергія Думчева і його партію "Рух за реформи".

Зараз ви читаєте новину «Радник Єрмака дорікнув Сенцову у невдячності - мережі розгнівалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі