четвер, 22 квітня 2010 08:55

Роботяги отримували копійки і будуть їх отримувати - Кириленко

Роботяги отримували копійки і будуть їх отримувати - Кириленко

У блоці "Наша Україна - Народна Самооборона" не розуміють, яке має відношення газ до флоту.

Про це сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live заявив лідера партії "За Україну!" В"ячеслав Кириленко, коментуючи підписання нового договору про базування ЧФ Росії у Криму в обмін на зниження ціни на газ.

"Це що однакові речі? Я ніколи не бачив, щоб Франція, Німеччина чи Польща в результаті переговорів по щорічних поставках газу влаштовували у себе на території бази російського флоту або віддавали свої стратегічні підприємства. Там домовляються і ніхто навіть не знає, яка ціна газу", - обурився "нунсівець".

За його словами, у нас пішла політика здачі всього, що тільки можливо.

"Підземні газосховища - це наступний крок. Америці - уран, Росії - продовжити базування флоту", - сказав Кириленко.

Нардеп переконаний, що пересічні громадяни не відчують зниження ціни газу на $100.

"Можу сказати, що відомі прізвища українців, які отримають від цього вигоду. Це не мільйони українців, які працюють на хімічних і металургійних заводах. Це цілком конкретні люди, які мають міністерські посади і належать до відомих бізнес-структур. Вони були мільярдерами, а тепер стануть мульти-мільярдерами. Роботяги хімічної і металургійної галузі отримували копійки і будуть їх отримувати", - зазначив Кириленко.

Він нагадав, що ніхто не сказав, що робітник буде отримувати більшу заробітну плату.

"Проте вже приблизно можемо порахувати надприбутки олігархів, які не тільки вдарили по інтересах країни, а й написали, що будемо качати ще більше газу", - підкреслив депутат.

Кириленка дивує, що інші країни шукають сланцевий газ і енергозберігаючі системи, а ми рятуємо "Газпром".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Роботяги отримували копійки і будуть їх отримувати - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі