неділя, 23 січня 2011 17:01

"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи

"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи

Стали відомі подробиці інциденту навколо керівника Сумської обласної організації "Народна самооборона" Івана Боршоша.

"Близько 18:00 до Івана підійшло п'ять осіб у чорній спецформі і запропонували йому проїхати з ним. На прохання Боршоша представитися і пред'явити документи, один з них відповів: "Не твоє собаче діло". До місця інциденту під'їхав мікроавтобус із співробітниками правоохоронних органів, оскільки на автомобілі були сині спецномери ", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Згідно з текстом документу, Боршошу закидали те, що він є одним з організаторів мітингу, тому повинен пройти з групою затримання.

"У нього вилучили мобільний телефон і посадили в мікроавтобус. Проте у Боршоша був другий мобільний апарат, з якого він і встиг повідомити про своє затримання Сергію Луценку", - зазначили в "Народній самообороні".

У партії також повідомили, що в ситуацію відразу втрутився народний депутат Юрій Гримчак і його помічники в Сумській області. Завдяки своєчасному втручанню політика вдалося з'ясувати причину затримання та місцезнаходження Боршоша.

"Тепер правоохоронні органи Сумщини намагаються залагодити конфлікт", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівника Сумської обласної організації "Народної самооборони" Боршоша невідомі схопили і посадили в мікроавтобус. Він встиг повідомити про те, що невідомі вивезли його за межі міста, після чого зв'язок з ним перервався.

Зараз ви читаєте новину «"Викраденого" соратника Луценка затримали правоохоронні органи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі