пʼятниця, 25 квітня 2008 09:31

"У Ющенка ще є шанс залишитися на другий термін"

Таку думку висловив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор, коментуючи заяву народного депутата від НУ-НС Анатолія Гриценка про те, що у Віктора Ющенка майже немає шансів на перемогу на президентських виборах.

"Виходячи з сьогоднішньої ситуації, отримати перемогу Ющенку на виборах майже неможливо, але якщо Секретаріат і сам Президент не робитимуть абсурдних помилок і змінять свою поведінку, то шанси на перемогу ще остаточно не втрачені", - вважає Кендзьор.

Він також відзначив, що до виборів є ще два роки, і за цей період багато що може змінитися, у тому числі і на користь Ющенка.

За два роки виборці, які закохані в Тимошенко, переосмислять своє відношення до неї

"За цей час ті виборці, які були закохані в Юлію Тимошенко, переосмислять своє відношення до неї", - підкреслив народний депутат.

Кендзьор відзначив, що Тимошенко останнім часом почала робити помилкові кроки, зокрема, заявивши про те, що Україні найкраще підходить парламентська форма державного устрою.

"Зараз, на перехідному етапі, парламентський устрій для України є дуже небезпечним прецедентом. Це обумовлено тим, що український парламент нескоро стане справді українським", - вважає політик.

Він також підкреслив, що далеко не всі члени коаліції "розуміють проблеми Голодомору, української мови, ОУН-УПА". "Вони не розуміють всіх тих проблем, які роблять Україну українською державою, а не космополітичною", - резюмував Кендзьор.

За матеріалами: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"У Ющенка ще є шанс залишитися на другий термін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі