вівторок, 18 травня 2010 11:12

"Сьогодні коаліція не може обійтись без опозиції" – Гриценко

"Сьогодні коаліція не може обійтись без опозиції" – Гриценко

Голова комітету з питань нацбезпеки та оборони "нунсівець" Анатолій Гриценко вважає, що іноземні військові навчання пройдуть на території України спокійно.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Сьогодні щодо навчань ми маємо унікальний випадок. Адже коаліція при голосуванні не може обійтися без опозиції, тому що комуністи, як завжди, виступають проти", - наголосив Гриценко.

Нардеп зазначив, що сьогодні опозиція підтримуватиме проведення навчань в Україні.

"Янукович фактично відтворив те, що пропонував Ющенко. Військові навчання армії потрібні, адже без них армія стане паперовою структурою", - зазначи Гриценко.

Тому, переконаний нардеп, законопроект має бути прийнятий.

"Були застереження, що Рада Криму та одеська міська рада виступлять проти навчань, але це та ситуація, коли монолітна влада Партії Регіонів поставить їх на місце, і ми спокійно проведемо ці навчання", - додав голова комітету.

Нагадаємо, що сьогодні на вечірньому засіданні депутати збираються підтримати ініціативу президента щодо проведення спільних військових навчань на території України.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні коаліція не може обійтись без опозиції" – Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі