пʼятниця, 26 травня 2006 16:40

"Російський культурний центр" у Львові розписали нецензурними висловами

Сьогодні вночі у Львові в черговий раз розписали образливими фразами і залили червоною фарбою стіни приміщення "Російського культурного центру".

Прес-секретар центру Олександр Катачин припустив, що всі хуліганські напади здійснюються радикально налаштовані представники націоналістичних сил. За його словами, жодного разу нападників не знайшли.

Стосовно сьогоднішнього інциденту російська громада Львівської області направила заяву консулу Росії у Львові і на адресу російського президента Путіна.

Раніше невідомі неодноразово нападали на будівлю "Російського центру": Вони розбивали бюст Пушкіна на фасаді будівлі, розписували образливими написами зовнішні стіни будівлі, били вікна і навіть висаджували вхідні двері центру.

Вночі на 21 вересня 2005 року невідомі розписали будівлю "Російського культурного центру" свастиками і антиросійськими написами.

У квітні 2004 року Всеукраїнське об"єднання "Свобода" обвинуватило "Російський культурний центр" в організації політичної провокації з пошкодженням вікон. Тоді член політичної ради "Свободи" Антон Радомській заявив, що провокацію організував сам центр, щоб звернути на себе увагу, пише Корреспонеднт.net

Зараз ви читаєте новину «"Російський культурний центр" у Львові розписали нецензурними висловами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі