четвер, 29 травня 2008 12:42

"Регіони" проти відставки Тимошенко - Азаров

У Партії регіонів не мають наміру ініціювати відставку уряду Юлії Тимошенко, а також керівництво Національного банку України.

Про це в четвер на прес-конференції повідомив народний депутат від Партії регіонів МиколаАзаров.

"Ми не збираємося ініціювати це питання", - заявив він.

При цьому, коментуючи той факт, що член фракції Партії регіонів Владислав Лук"янов зареєстрував в парламенті проект постанови про відставку уряду, Азаров відзначив, що право кожного депутата - виступати із законодавчою ініціативою, і це особиста позиція депутата.

"Давайте потерпимо якийсь час"

За словами Азарова в Партії регіонів дотримуються позиції, що уряд Тимошенко повинен сам довести, що він здатен проводити "унікальні реформи в країні".

"У людей повинно з"явитися відчуття, що цю політичну силу (БЮТ) треба списувати з рахунків, і тоді треба ставити це питання (про відставку уряду)", - переконаний депутат.

При цьому політик підкреслив, що прем"єр-міністр сама хоче, щоб її відправили у відставку, але це "повинен зробити народ".

"Давайте потерпимо якийсь час", - підсумував він.

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді нараховує 174 народних депутата з 450 і є найбільшим депутатським об"єднанням, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" проти відставки Тимошенко - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі