середа, 08 листопада 2006 10:59

"Регіонал" Василь Горбаль і співачка Галліна розлучаються

"Регіонал" Василь Горбаль і співачка Галліна розлучаються

Співачка Галліна подала на розлучення і незабаром на її чоловіка, почесного президента "Укргазбанку" "регіонала" Василя Горбаля чекає гучний процес, пише газета "Факти".

Причиною розлучення нібито стала подружня невірність. Кажуть, глава сім"ї останнім часом став з"являтися на людях із новою пасією.

Газета пише, що скандал у зоряному сімействі розгорівся не дуже давно - після того, як у серпні подружжя повернулося з Парижу.

Крім гучного скандалу, на Горбаля чекають ще й фінансові проблеми, бо Галліна подала заяву про розподіл майна і має намір відстоювати свої права.

Подружжя жило в розкішній квартирі на Червонозоряному проспекті. У листопаді вони повинні були переїхати в шикарний новий будинок на Печерську, будівництвом якого займалися цілий рік.

Джип "Тойота Лендкрузер" рахується за Галліною. У травні, на 30-річчя, чоловік подарував співачці темно-синій "БМВ". Кажуть, офіційно ця машина їй не належить.

Відомо, що депутат Василь Горбаль входить до числа найзаможніших людей столиці. Пікантності ситуації надає й те, що подружжя прожило разом майже десять років.

- Їх вважали щасливою парою, Василь балував дружину, у прямому і переносному значенні носив на руках!, - пишуть "Факти".

Зараз Галліна та її чоловік відмовляються давати будь-які коментарі з приводу розлучення, пише TabloID.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Василь Горбаль і співачка Галліна розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі