пʼятниця, 22 жовтня 2010 16:36

"Регіонал" Царьов наїхав на "Криївку" бо йому не налили 100 грам

"Регіонал" Царьов наїхав на "Криївку" бо йому не налили 100 грам

Два дні тому "регіонал" Олег Царьов заявив, що має намір домогтися закриття ресторану "Криївка", що знаходиться у Львові.

Царьов вважає, що діяльність ресторану, де при вході "хлопець з німецьким автоматом" строго запитує "Москалі є?", спрямована на розпалення міжетнічної ненависті, що суперечить Конституції.

Я вважаю, що цей ресторан має бути закритий, аж до порушення кримінальної справи... Не можна видавати ліцензії таким закладам", - заявив депутат.

Причиною таких заяв стало те, що Царьова не пустили в цей заклад, оскільки депутат не знав "пароля", який треба говорити при вході в ресторан.

В інтернеті з'явилося відео цього інциденту.

Він стався під час зйомок проекту телеканалу "1+1", що називається "Без мандата".

В рамках цієї програми політики, що беруть у ній участь, мають деякий час прожити в звичайній родині, не користуючись своїми депутатськими пільгами.

Ресторан створений 3 роки тому у стилі криївки УПА. Приміщення - у підвальному старому будинку Львова, на вході вивіски немає. Зустрічають клієнтів солдати з рушницею зі словом "Пароль". Для паролю треба сказати: "Слава Україні". Далі гостей запитують: "А чи є серед вас москалі, комуністи, запроданці?". Якщо "ні" - пропускають, якщо сказати "так", проводять випробування – наливають чарку горілки і кажуть випити. Пропускають у ресторан усіх, незалежно від етнічної чи релігійної приналежності.

За матеріалами: Gazeta.ua, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Царьов наїхав на "Криївку" бо йому не налили 100 грам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі