четвер, 30 вересня 2010 16:21

"Регіонали" не хочуть йти на дострокові вибори Ради

"Регіонали" не хочуть йти на дострокові вибори Ради

Народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Зубанов заперечує інформацію про те, що коаліція обговорює питання проведення навесні 2011 року дострокових парламентських виборів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не чув, щоб коаліція говорила на цю тему. Обговорюють питання доцільності проведення референдуму з приводу одночасних виборів президента та парламенту. Тут є різні думки. Але навіщо проводити дострокові вибори до Верховної Ради? Ми створили міцну коаліцію, яка працює ефективно, приймає закони, підтримує президента. Які тоді є причини для розпуску? Їх немає. Як і логіки в такій дії", - зауважив депутат.

За словами Зубанова, заявою про проведення навесні дострокових парламентських виборів народний депутат із НУ-НС Анатолій Гриценко намагається привернути до себе увагу.

"Це спроба створити піаркампанію під час інформаційної паузи. На підставі чого можуть відбутися дострокові вибори? У нас є Конституція і закони. Хіба у нас 30 днів не працює парламент? Ні, все нормально. Тому і розмов цих не може бути", - погоджується "регіонал" Вадим Колесніченко.

Нагадаємо, "нунсівець" Анатолій Гриценко заявив, що дострокові вибори парламенту можуть відбутися вже навесні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не хочуть йти на дострокові вибори Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі