вівторок, 24 листопада 2009 11:15

"Регіонали" не голосуватимуть за виділення мільярду на боротьбу з грипом

"Регіонали" не голосуватимуть за виділення мільярду на боротьбу з грипом

Фракція Партії регіонів на позачерговому засіданні українського парламенту в четвер, 26 листопада, швидше за все, не голосуватиме за подолання вето президента на закон про виділення 1 млрд гривень на боротьбу з епідемією грипу.

"Думаю, що один мільярд гривень не можна викидати на епідемію, якої не існує. Треба, щоб гроші спрямували на підвищення зарплат і пенсій. Тому, швидше за все, в четвер ми не будемо голосувати за подолання вето президента", - заявила сьогодні народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман, повідомили в прес-службі ПР.

"Один мільярд гривень треба віддати бідним", - підкреслила Герман.

Учора, 23 листопада, фракція БЮТ ініціювала позачергове засідання ВР.

Засідання відбудеться 26 листопада, як зазначили в БЮТ, з єдиною метою - подолання вето президента на закон про виділення 1 млрд гривень на боротьбу з епідемією грипу.

Нагадаємо, що раніше прем"єр Юлія Тимошенко вимагала від президента Віктора Ющенка терміново підписати закон про виділення 1 мільярду гривень на боротьбу з епідемією грипу.

У свою чергу Ющенко заявив, що накладе вето на цей закон.

Водночас "Регіони" пообіцяли проголосувати повторно за закон про виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з епідемією, якщо президент його ветує.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не голосуватимуть за виділення мільярду на боротьбу з грипом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі