четвер, 02 квітня 2009 11:47

"Регіонали" лякають захопленням телеканалу і людьми на Майдані

"Регіонали" лякають захопленням телеканалу і людьми на Майдані

Мітинг протесту в п"ятницю, 3 квітня, на Майдані Незалежності в Києві Партія регіонів почне о 13.00, повідомив перший заступник лідера Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Враховуючи те, що цих документів немає (антикризова програма і зміни до держбюджету - Gazeta.ua), а робиться все для того, щоб далі продовжити політику на зубожіння нашого народу, і зрештою, на приведення держави до банкрутства, ми проводимо на цьому тижні попереджувальну дводенну акцію (зокрема блокування роботи парламенту - Gazeta.ua)", - сказав він.

За його словами, акція протесту в центрі Києва триватиме до тих пір, поки будуть охочі виступати.

Депутат повідомив, що в четвер у нього була "складна розмова" з главою парламенту Володимиром Литвином.

"Я так розумію, що Володимир Михайлович досить складно віднісся до цих гасел, які вивішені в сесійному залі", - додав Єфремов.

Депутат підкреслив, що просив спікера забезпечити пряму трансляцію з сесійного залу, але отримав відмову.

Тим часом, заступник лідера фракції Ганна Герман заявила, що депутати фракції Партії регіонів можуть втрутитися в діяльність телеканалу "Рада" з тим, щоб включити пряму трансляцію з сесійного залу.

"Якщо протягом півгодини телеканал "Рада" не включить сесійний зал і не покаже, що опозиція блокує парламент, ми будемо вимушені зробити все, щоб усунути керівництво телеканалу від роботи і від телеканалу, який не є приватним ні для кого і для глави парламенту зокрема", - сказала вона в інтерв"ю журналістам в четвер.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна", Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" лякають захопленням телеканалу і людьми на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі