неділя, 20 червня 2010 18:24

"Попов - політична інвестиція Партії регіонів у Київ" - Карасьов

"Попов - політична інвестиція Партії регіонів у Київ" - Карасьов

Новопризначений заступник столичного голови Олександр Попов має створити у Києві ілюзію порядку. Про це директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua:

"До осені вони встигнуть створити надію на справедливість та порядок у Києві. Це буде ілюзія порядку. Не обов'язково щось добудувати - Московську площу, наприклад. Достатньо налагодити вивіз сміття, благоустрій. Досягти короткострокових ефектів, які мають показати, що ця влада слів на вітер не кидає".

Політолог вважає, що головна задача Попова - протиставити себе меру Черновецькому та його команді.

"Головне, різкий контраст: банківсько-комерційній команді протиставити порядних господарників. Попову фінансування виділятимуть швидко, на противагу Черновецького. Попов - це політична інвестиція Партії регіонів у Київ. Треба домогтися для нього підтримки більшості людей, для того, щоб згодом взяти столицю. Він безумовно, балотуватиметься у мери, коли настануть вибори".

15 червня екс-міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов став першим заступником голови Київської міськдержадміністрації. Наразі, мер перебуває у відпустці, а Попов виконує його функції.

Зараз ви читаєте новину «"Попов - політична інвестиція Партії регіонів у Київ" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі