неділя, 18 квітня 2010 12:43

"Обіцянки - це найстрашніше, що може бути" - Чечетов

"Обіцянки - це найстрашніше, що може бути" - Чечетов

У "Регіонах" обіцяють підвищити соцстандарти відразу після того, як буде прийнятий держбюджет на 2010 рік.

"Ми хочемо підвищити реально соціальні стандарти, а не на словах" - сказав у коментарі Gazeta.ua "регіонал" Михайло Чечетов.

"А це значить, що гроші мають бути закладені в бюджеті, в новому бюджеті, який буде скоро прийнятий. Там буде закладена нова соціальна база".

Нардеп запевнив, що до 1 травня парламент проголосує за проект держбюджету.

"В нас все йде по плану. Так що хай люди не переживають. Ми даремно язиками не плещемо" - наголосив Чечетов.

"Ми робимо все, як і обіцяли."

Відповідаючи на питання, чому ж тоді Партія регіонів не голосувала за законопроект про встановлення допомоги малозабезпеченим сім"ям на рівні прожиткового мінімуму, він сказав:

"Обіцянки - це найстрашніше, що може бути. І коли ми говорили в своїй передвиборчій програмі, що підвищимо соцстандарти, ми не обговорювали терміни, коли це буде. А програма наша розрахована на 10 років. Тому в нас ще все попереду. Спочатку ми отримуємо ресурс, бюджет, а тоді будемо щось робити. І гратися в популізм - це не для нас. Хай опозиція вискакує зі штанів" - підкреслив "регіонал".

Нагадаємо, що 14 квітня Партія регіонів не проголосувала за законопроект про встановлення допомоги малозабезпеченим сім"ям на рівні прожиткового мінімуму. Автор законопроекту - "регіонал" Михайло Папієв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Обіцянки - це найстрашніше, що може бути" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі