субота, 16 жовтня 2010 15:49

"Янукович не тримає на Азарова каменя за пазухою" - нардеп

"Янукович не тримає на Азарова каменя за пазухою" - нардеп
Уряд Миколи Азарова працюватиме щонайменше до весни наступного року. Про це сказав нардеп-"регіонал" Володимир Зубанов у коментарі кореспонденту "Gazeta.ua".
"У нас зараз золотовалютний фонд збільшується, економіка зростає, уряд потроху розгрібається з боргами, які залишила попередня влада. Тому немає ніяких підстав звільняти уряд Азарова", - наголосив він.

За словами політика, в команді влади зараз все тихо й спокійно.

"Все керовано. Ми прийшли системно працювати. Тому я не думаю, що в нас сьогодні одного поставили, не сподобався завтра звільнили. Іншого поставили. Ні... Якщо буде системна робота, будуть результати, буде уряд Азарова і надалі спокійно працювати. Якщо ж цього не буде, то ключова дата - це квітень 2011 року, коли будуть підсумки першого кварталу після зими", - підкреслив він.

Зубанов також вважає, що президенту Януковичу комфортно працювати з урядом Миколи Азарова.
"Разом вони працювали достатньо довго. Пройшли вогонь, Крим, Рим і мідні труби. Вони знають один одного, довіряють", - зазначив він. "Тим більше, Азаров не збирається балотуватися в президента. Тому я думаю, що ніхто на нього каменя за пазухою не тримає".

Раніше заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що президент Віктор Янукович незабаром звільнить уряд Миколи Азарова.
Зараз ви читаєте новину «"Янукович не тримає на Азарова каменя за пазухою" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі