субота, 08 травня 2010 10:05

"Янукович не розуміє своїх вчинків, бо він не українець" - Лук'яненко

"Янукович не розуміє своїх вчинків, бо він не українець" - Лук'яненко

Команда, яка захопила в Україні владу шахрайським способом, виявляє зневагу до опозиції.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив український політик та громадський діяч, в'язень радянських тюрем і таборів Левко Лук'яненко.

Він прокоментував заяву глави держави Віктора Януковича, який негативно оцінив створення Народного оргкомітету порятунку України і обурився тим, що опозиційні сили не приєднуються до влади.

"Янукович проводить антиукраїнську політику і хоче, щоб у цьому брала участь ще й опозиція. Або він не розуміє, що каже, або це крайнє нахабство. Він продає національні інтереси і хоче, щоб опозиція допомагала йому в цьому", - обурився Лук'яненко.

За його словами, опозиція не буде допомагати тим, хто заперечує Голодомор як Геноцид українського народу.

"Я припускаю, що він не зовсім розуміє, що робить, бо він не українець. Очевидно у Білорусі Голодомору не було. У Страсбурзі на міжнародному форумі він заявляє, що Геноциду й у нас не було. То він хоче, щоб такій політиці допомагала опозиція?", - запитав політик.

Лук'яненко наголосив, що співпраця з владою можлива, якщо влада буде робити кроки, які будуть в інтересах України.

"Поки що їхні кроки антиукраїнські. Опозиція виступає проти, тому був створений Народний комітет порятунку України, бо не всі українці готові перетворитись у малоросів. 340 років перебування під московською окупацією привели до такого нещастя і нищення країни, що тільки чужинець-Янукович і Азаров можуть не знати цього", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович не розуміє своїх вчинків, бо він не українець" - Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі