середа, 23 січня 2008 08:10

"Я сам би йому в пику дав цьому Черновецкому" - перший заммініста юстиції

Перший заступник міністра юстиції України Євген Корнійчук, "як киянин, сам би в пику дав цьому Черновецькому".

Так Корнійчук на прес-конференції в Донецьку прокоментував на прохання журналістів сутичку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і мера Києва Леоніди Черновецкого.

"У площині чоловічих стосунків, будь ласка, не коментуйте мене як заступника міністра юстиції, я сам би йому в пику дав цьому Черновецкому. Відверто, як киянин. Якби бачили, що він з містом Києвом зробив, то це просто жах", - сказав  Корнійчук.

"Або дай здачу, або піди просто"

"Моїх особистих позовів декілька зараз лежить у Верховному Суді і Вищому Адміністративному суді щодо його (Черновецького) незаконних дій, - продовжив Корнійчук. - Роздерибанили так Київ за рік, як за останні десять років до них не могли, розумієте. Я упевнений, що він притягатиметься до кримінальної відповідальності, зокрема за ці дії. Але на весь час".

"І на сьогоднішній день Мінюст є стороною по позовах проти Київської міської державної адміністрації по незаконному виділенню землі. Тому ми звертаємося до судів і, я сподіваюся, ми знайдемо правду в судах в цих випадках. Якщо немає, значить, ініціюватимемо закон про дострокові вибори мера міста Києва і упевнений, що Черновецький удруге обраний не буде", - відзначив також перший замміністра.

Він також сказав, що "щодо інциденту з Луценком, як юрист, вважаю, що якщо Черновецький звернеться зараз до суду, можуть накласти теоретично штраф на Луценка або сказати: а-я-я-й, вибачся, ну і все!".

"Але я вважаю, що це немужньо і не по-чоловічому звертатися до суду в таких випадках, коли тобі дають в ніс. Або дай здачу, або піди просто", - вважає Корнійчук.

"Зараз розглядається питання дострокових виборів Київського міського голови і, відповідно, Київради, і Харківської міськради", - додав перший замміністра юстиції, повідомляє Острів.

Зараз ви читаєте новину «"Я сам би йому в пику дав цьому Черновецкому" - перший заммініста юстиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі