середа, 25 жовтня 2017 23:12

Путін зробив реверанс у бік Ердогана

Путін зробив реверанс у бік Ердогана
Звільнення заступників голови Меджлісу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза є реверансом президента Росії Володимира Путіна у бік Туреччини, вважає нардеп Андрій Білецький. Фото: pravda.com.ua

Звільнення заступників голови Меджлісу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза є реверансом президента Росії Володимира Путіна у бік Туреччини.

Про це заявив народний депутат, екс-командир полку "Азов" Андрій Білецький в ефірі програми "16+" на каналі Skrypin.ua.

"Це питання сили України чи сили Ердогана, який веде свою геополітичну гру?

Ердоган по-особливому ставиться до питання кримських татар. Тому перше, що приходить на думку, що це (звільнення Чийгоза і Умерова. - Gazeta.ua) все-таки більше реверанс Путіна у бік Туреччини, а не в бік України. Тому вони і відправлені туди", - пояснив нардеп.

"Тому що Ердоган заграє з Порошенком, для Путіна він заграє з Заходом. Для Путіна це велика проблема. Він не знає, що з цією ситуацією робити. То він їм продає С-400 (російський зенітний комплекс. - Gazeta.ua)... Вони ж такі закляті друзі на дану хвилину", - додав Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення Чийгоза та Умерова: з'явилися нові деталі

25 жовтня засуджених окупантами в Криму заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова й Ахтема Чийгоза видали Туреччині. Вони вже приземлилися в Анкарі.

Зараз ви читаєте новину «Путін зробив реверанс у бік Ердогана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі