понеділок, 31 березня 2014 20:33

Путін запевнив Меркель, що дав указ про відвід війська від кордону з Україною

Путін запевнив Меркель, що дав указ про відвід війська від кордону з Україною
Володимир Путін Фото: ntv.ru

Президент РФ Володимир Путін наказав частково відвести війська від східного кордону України вглиб РФ. Про це він заявив канцлеру Німеччини Ангелі Меркель у телефонній розмові, повідомляє прес-секретар глави німецького уряду.

Згідно з повідомленням прес-служби Кремля, президент Росії обговорив з Меркель можливості міжнародного сприяння відновленню стабільності в Україні і знову підняв проблему Придністров'я.

"При обміні думками щодо Придністров'я російським керівником говорилося про необхідність прийняття ефективних заходів, спрямованих на зняття фактичної зовнішньої блокади цього регіону і пошук справедливого і всеосяжного вирішення придністровської проблеми", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, стан справ в невизнаній республіці Придністров'я Путін обговорював і в п'ятницю, 28 березня, у розмові з президентом США Бараком Обамою.

Зараз ви читаєте новину «Путін запевнив Меркель, що дав указ про відвід війська від кордону з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі