середа, 02 квітня 2014 17:04

Путін приховує занепад РФ, лякаючи росіян Україною - МЗС

Путін приховує занепад РФ, лякаючи росіян Україною - МЗС
Фото: ru.tsn.ua

Зомбування Кремлем своїх громадян свідчить про занепад Росії, яка намагається приховати проблеми всередині своєї країни.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

"Завдяки цілеспрямованому зомбуванню росіян страшилками про Україну, Кремль вочевидь намагається приховати глибинні проблеми у власній державі, а саме: соціально-економічний та моральний занепад, особливо у віддалених від Москви регіонах Російської Федерації; посилення шовіністичних, ксенофобських та антисемітських настроїв у російському суспільстві, відверте нехтування правами і свободами громадян РФ, передусім, представників національних меншин", - заявив він.

За словами речника МЗС, спроби виправдати анексію Криму на нинішню владу є нехтуванням міжнародного права.

"Спроби російської сторони виправдати перед міжнародною спільнотою зухвалу анексію Автономної республіки Крим, перекладаючи провину за втрату територіальної цілісності на нинішнє керівництво Української Держави, є нічим іншим як черговою демонстрацією неповаги та зневажливого ставлення РФ до міжнародно-правових норм та своїх міжнародних зобов'язань, у тому числі і Статуту ООН", - наголосив він.

Нагадаємо, саме абсурдні звинувачення в націоналізмі стали одним з формальних приводів для втручання Росії у внутрішні справи України. Так, від кінця лютого Росія фактично здійснила інтервенцію на територіх АРК Крим, підтримавши сепаратистський рух, інспірований проросійськими організаціями та іншими "агентами впливу".

В результаті, 18 березня представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. 

Зараз ви читаєте новину «Путін приховує занепад РФ, лякаючи росіян Україною - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі