середа, 27 жовтня 2010 15:15

Путін привіз з собою у Київ кілька снайперів

Путін привіз з собою у Київ кілька снайперів

Першими на зустріч прем'єр-міністрів Миколи Азарова і Володимира Путіна пустили російських журналістів.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, до зали 30 хвилин нікого не пускали. Охоронців у навушники попросили пропустити спочатку російських журналістів, а тоді українських. Це обурило телеоператорів, тому що росіянам дістались кращі місця.

"Що за свавілля? Відколи вони будуть командувати в нашій країні?" - обурився один з телеоператорів. На це працівниці прес-служби російського прем'єра не зважали.

Через кожні 5 метрів біля клубу Кабміну стоять біля обочин огорожі, за ними стоять солдати. Людей не пропускають. Вони в дощовиках. Біля клубу Кабміну стоять 20 працівників спецпідрозділу міліції, які охороняють високопосадовців. Там табличка – прохід і проїзд заборонено. Біля метро три міліцейські машини.

За повідомленнями наших джерел, приїздила група, яка тиждень готувала візит Путіна, аби не було загроз. За словами співбесідника, глава уряду РФ привіз кілька снайперів.

Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд Києва заборонив партії "За Україну!" проводити акцію з вимогою негайного звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

В рішенні суду вказано, що з 24 по 26 жовтня в Україні відбудеться візит прем'єра Канади, а 27 жовтня - візит прем'єра РФ Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Путін привіз з собою у Київ кілька снайперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі