пʼятниця, 29 квітня 2022 21:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін прийняв запрошення на зустріч G20, куди запросили й Зеленського - Bloomberg

Путін прийняв запрошення на зустріч G20, куди запросили й Зеленського - Bloomberg
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков не уточнив, чи планує Путін особисто відвідати зустріч. Фото: Getty Images

Президент РФ Володимир Путін прийняв запрошення від Індонезії на саміт G20.

Проте ще невідомо, чи приїде він особисто на зустріч, повідомляє Bloomberg.

Президент Індонезії Джоко Відодо заявив, що війна в Україні та пандемія впливають на світову економіку. У контексті цього голова держави запросив Путіна й президента Володимира Зеленського на саміт G20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського запросили на саміт G20

"Я висловив надію, що війна може скоро закінчитися і мирне рішення шляхом переговорів може просунутися. Ми розуміємо, що G20 може стати каталізатором відновлення світової економіки", - заявив Відодо.

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков не уточнив, чи планує Путін особисто відвідати зустріч. За його словами, поки РФ готується до саміту на Балі, "передчасно" обговорювати деталі її участі. Таку заяву Пєсков зробив під час зустрічі із журналістами росЗМІ.

У Німеччині на американській авіабазі "Рамштайн" пройшла зустріч за участю міністрів оборони з понад 30 країн. Головна тема саміту - обговорення військової допомоги Україні.

Зараз ви читаєте новину «Путін прийняв запрошення на зустріч G20, куди запросили й Зеленського - Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі