вівторок, 17 листопада 2009 09:17

Путін відправив до Тимошенко літак...для піару та лікування

Путін відправив до Тимошенко літак...для піару та лікування

У вівторок, 17 листопада, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь у зустрічі та передачі медичного гуманітарного вантажу з Російської Федерації.

16 листопада, на сайті російського Кабінету Міністрів з"явилося повідомлення про те, скільки грошей було виділено з резервного фонду уряду на закупівлю партії "Арбідол", який незабаром прибуде в Україну у вигляді гуманітарної допомоги.

Як сказано у розпорядженні, Мінздоровсоцрозвитку РФ було виділено "до 22,004 мільйона рублів (близько $ 770 тисяч) на закупівлю 200 тисяч упаковок арбідол (таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг) з метою їх передачі МНС РФ для подальшої доставки в Київ".

Повідомляється також, що ця партія виділена з додатково виробленого підприємствами обсягу ліків і, як запевняють представники Міністерства охорони здоров"я, не вплине на забезпеченість російського ринку арбідолом.

Зазначимо, що 200 тисяч упаковок протигрипозного препарату буде відправлено в Україну МНС РФ з підмосковного Раменського у вівторок, 17 листопада.

Як відомо, домовленість про надання Києву допомоги була досягнута в ході переговорів прем"єр-міністрів України і Росії Юлії Тимошенко і Володимира Путіна.

Нагадаємо, 10 листопада повідомлялося, що рішення про надання гуманітарної допомоги Україні у зв"язку з епідемією грипу прийняли 19 країн.

Раніше повідомлялося, що гуманітарну допомогу Україні передав президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Влада Литви та Угорщини вже відправили до України гуманітарну допомогу.

За матерiалами: УНІАН, Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Путін відправив до Тимошенко літак...для піару та лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі