вівторок, 05 липня 2022 01:51

Путін боїться свого оточення і вже два роки тримає його на карантині – BBC

Путін боїться свого оточення і вже два роки тримає його на карантині – BBC
Розповіли про нову фобію Путіна. Фото: УП

Протягом останніх двох років оточення російського диктатора Володимира Путіна змушене дотримуватися жорстких правил карантину.

Усі особи, які зустрічаються з ним, повинні пройти низку медичних перевірок та тестів, щоб мінімізувати ризик передачі будь-яких вірусів, повідомляє російська служба BBC.

Починаючи з 2021 року Путін отримав чотири дози вакцини від коронавірусу, але навіть це не позбавило його страху захворіти. Через свої фобії політик практично цілодобово перебуває під наглядом кремлівських лікарів.

На постійному карантині разом із Путіним перебувають його пілоти та медики. Щоб мати змогу зустрітися з президентом РФ, потрібно за дві доби здати аналіз крові на антитіла до коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона небезпечна" – Зеленський висловився про хворобу Путіна

Під час карантину людям доводиться протягом 12 діб чотири рази здавати ПЛР-тест, а на дванадцятий день знову кров на антитіла. Якщо перевірка не виявила у людини антитіла, які свідчать про те, що вона хворіє, то після 14 днів ізоляції вона отримує допуск для зустрічі з Путіним.

Крім того, за інформацією BBC, починаючи з 2021 року, усі, хто перебуває у безпосередній близькості біля президента РФ, повинні регулярно здавати тести на відсутність грипу, стафілококу і глистів.

Інформаційні вкиди про смерть чи хворобу президента РФ працюють на Кремль. Люди замість боротьби чи допомоги армії починають чекати смерті диктатора, каже радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів. Офіційних підтверджень його хвороби нема, є лише чутки.

Зараз ви читаєте новину «Путін боїться свого оточення і вже два роки тримає його на карантині – BBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі