вівторок, 26 травня 2009 16:34

Пукшин повинен сидіти у в"язниці - Чорновіл

Пукшин повинен сидіти у в"язниці - Чорновіл
"Було б дуже правильно, якби Пукшин з Секретаріату Президента поїхав в Лук"янівське СІЗО. Він повинен сидіти у в"язниці за особливо грубі порушення і зловживання в юридичній системі, до яких він причетний". - прокоментував народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл відставку Ігоря Пукшина з посади заступника глави Секретаріату Президента.

Що стосується всіх інших заступників, то, на думку Чорновола, люди, які були особливо наближені до Балоги і жорстко виконували політичні замовлення, не укладаються в доктрину Ульянченко і повинні піти зі своїх посад.

Тарас Чорновіл допускає, що в Секретаріаті Президента залишаться серйозні, впливові заступники, типу Шлапака, оскільки їх просто ніким замінити.

"Що стосується Ігоря Попова, то тут важко сказати, хто більшу роль зіграв в його призначенні - Балога чи сам Ющенко. Тому важко сказати, чи залишиться він. Напевно, залишиться Марина Ставнійчук, оскільки вона чи не єдине привабливе обличчя в оточенні Президента", - сказав Тарас Чорновіл.

Він вважає, що Балога грав свою роль в тих рамках, які йому були визначені Президентом. Стратегія і суть взаємин з Кабміном визначалися Ющенком. А тактика - скандальні випади, конфліктні дії - ось вже був стиль Балоги. Але не можна забувати, що відповідальність за це все одно несе Президент, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Пукшин повинен сидіти у в"язниці - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі