вівторок, 29 травня 2018 12:27

Психіатр про Савченко: "Її світ мені не зрозумілий"

Психіатр про Савченко: "Її світ мені не зрозумілий"
Генпрокурор Юрій Луценко припускав проведення психіатричної експертизи щодо Надії Савченко. Фото: twitter.com

Підозрювана в підготовці теракту Надія Савченко не божевільна. Такі особливості її характеру.

Про це сказав дисидент і президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман в інтерв'ю "Українській правді".

"Я взагалі з нею знайомий, вона до мене приходила. Справила набагато краще враження, ніж до зустрічі. Надя Савченко, звичайно, живе в абсолютно інших вимірах. В якомусь самообмані. Її світ мені не зрозумілий.

Переді мною сидів солдат, офіцер. Я її запитав: "Надю, з якого віку ви стали солдатом?". Вона відповіла: "З 17 років". Я запитав: "Чому?". Вона відповіла: "Тому що я жила на Троєщині. У мене була молодша сестра". Я їй кажу: "Надю, на Троєщині ж і інші діти росли".

Такі особливості її особи. Це - не божевілля. Надя Савченко справила на мене враження людини, яка може на себе наговорити все, що завгодно. Я не можу стверджувати, що вона не винна. Але у мене відчуття, що справа розсиплеться. Мені її дуже шкода", - сказав Глузман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп показав довідку з психдиспансеру

Президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман зазначив, що у Верховній Раді немає психічно хворих людей. А є такі, які морально розклалися.

Зараз ви читаєте новину «Психіатр про Савченко: "Її світ мені не зрозумілий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі